Samen een huis kopen? Ontdek 3 toptips van een notaris!

26/08/2021
Samen een huis kopen? Ontdek 3 toptips van een notaris!

Wanneer ben je klaar om samen een huis te kopen?

“Je voelt dat aan wanneer de volgende stap in je relatie een aankoop is”, zegt notaris Anne-Sophie Willems , woordvoerster van Notaris.be.

 

Het kopen van een huis met je partner is een belangrijk moment in jouw leven, ook op relationeel vlak.
Het is een lang proces waar veel onwetendheid bij komt kijken. Ann-Sophie geeft enkele tips en tricks mee aan koppels die samen op het punt staan een huis te kopen.

 

Lees hier het volledige artikel.

Ga terug
Over ons

Novus Projects nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitstrevende en dynamische projectontwikkelaar. Novus Construct bv is gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van woningen en appartementen op toplocaties. De kernactiviteiten bestaan uit de realisatie van residentiële ontwikkelingen en de constructie van luxueuze appartementen en eensgezinswoningen op eigen verkavelingen. Ons werkgebied situeert zich in gans Vlaanderen waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van de woonprojecten primeren. Om dit doel te bereiken wordt elk project individueel ontworpen met de grootste zorg en respect voor de eigenheid van de bestaande structuren en specifieke terreinkenmerken maar telkens ook in samenspraak met de vergunningsverlenende (lokale) overheid en adviesinstanties.

Lees Meer