Over Novus

Onze toekomst willen wij graag met U beleven

Novus Projects nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitstrevende en dynamische projectontwikkelaar.
Novus Construct bv is gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van woningen en appartementen op toplocaties.
Beide ondernemingen maken deel uit van het moedervennootschap Novus Holding bv.

De eenduidige en transparante aandeelhouderstructuur van zowel Novus Projects nv als van Novus Construct bv maakt dat geen kostbare tijd verloren gaat aan complexe bestuursraden of aandeelhoudersbijeenkomsten, en dat er steeds “on-the-spot” (ook moeilijke) knopen kunnen doorgehakt worden.

Onze sterke groei sinds 1999 kwam er door onze niet aflatende investering in strategische projecten en realisatie van kwalitatief vastgoed.

De inzet van een goed opgeleid, ervaren en gemotiveerd team binnen een vlakke organisatie met korte beslissingslijnen, een no-nonsense mentaliteit en ons rotsvast vertrouwen in deugdelijke samenwerking met competente externe partners heeft reeds meermaals zijn vruchten afgeworpen.

De kernactiviteiten bestaan uit de realisatie van residentiële ontwikkelingen en de constructie van luxueuze appartementen en eensgezinswoningen op eigen verkavelingen in gans Vlaanderen.

Om dit doel te bereiken wordt elk project individueel ontworpen met de grootste zorg en respect voor de eigenheid van de bestaande natuurlijke structuren en specifieke terreinkenmerken.
Open dialoog met de vergunningsverlenende (lokale) overheid en adviesinstanties en nauwe participatie van alle betrokken stakeholders leiden tot een win-win situatie voor zowel toekomstige bewoners als omwonenden.

Het is onze passie om de droom van velen waar te maken, namelijk het bouwen van een eigen woning, een eigen thuis.

Onze hoge klantentevredenheid is gestoeld op een persoonlijke aanpak waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid hand in hand gaan met heldere communicatie, vertrouwen en respect voor timing tijdens het bouwproces.

Onze toekomst willen wij graag met U beleven!