Project Maldegem Weggevoerdenlaan
08/03/2024

Novus heeft de omgevingsvergunning bekomen voor een nieuwe verkaveling te Maldegem.

Het project is gelegen aan de Weggevoerdenlaan (voormalige garage) en betreft 17 loten voor halfopen en gesloten bebouwing.

Binnen de verkaveling wordt een prachtige groenzone voorzien en voldoende parkeermogelijkheid gelet alle woningen beschikken over een inpandige garage/carport.
Daarnaast zijn er 6 geclusterde carports en 6 bezoekersplaatsen.

De infrastructuur is ontworpen in het teken van de zwakke weggebruiker, het betreft een doodlopende straat waardoor enkel bestemmingsverkeer van toepassing is.
Er wordt een nieuwe fiets- en voetverbinding aangelegd langsheen de Ede en de oude spoorweg.

Binnenkort starten de afbraak- en infrastructuurwerken en wordt de omgevingsvergunning voor de bouw van de woningen aangevraagd.

Door u in te schrijven op onze wachtlijst wordt u vrijblijvend verwittigd als de verkoop van start gaat.

 

Ga terug
Project Maldegem Weggevoerdenlaan

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Over ons

Novus Projects nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitstrevende en dynamische projectontwikkelaar. Novus Construct bv is gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van woningen en appartementen op toplocaties. De kernactiviteiten bestaan uit de realisatie van residentiële ontwikkelingen en de constructie van luxueuze appartementen en eensgezinswoningen op eigen verkavelingen. Ons werkgebied situeert zich in gans Vlaanderen waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van de woonprojecten primeren. Om dit doel te bereiken wordt elk project individueel ontworpen met de grootste zorg en respect voor de eigenheid van de bestaande structuren en specifieke terreinkenmerken maar telkens ook in samenspraak met de vergunningsverlenende (lokale) overheid en adviesinstanties.

Lees Meer