Project Hansbeke Brugseheirweg
09/01/2023

Eerder werd de omgevingsvergunning voor het verkavelen van de gronden aan de Zandestraat & Brugseheirweg te Hansbeke bekomen.

De omgevingswerken infrastructuur zijn vorig jaar gestart.

De omgevingsvergunning voor de bouw van de woningen van fase 1 werd bekomen!

 

Door u in te schrijven op onze wachtlijst wordt u vrijblijvend verwittigd als de verkoop van deze 9 woningen van start gaat.

Ga terug
Project Hansbeke Brugseheirweg
Over ons

Novus Projects nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitstrevende en dynamische projectontwikkelaar. Novus Construct bv is gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van woningen en appartementen op toplocaties. De kernactiviteiten bestaan uit de realisatie van residentiële ontwikkelingen en de constructie van luxueuze appartementen en eensgezinswoningen op eigen verkavelingen. Ons werkgebied situeert zich in gans Vlaanderen waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van de woonprojecten primeren. Om dit doel te bereiken wordt elk project individueel ontworpen met de grootste zorg en respect voor de eigenheid van de bestaande structuren en specifieke terreinkenmerken maar telkens ook in samenspraak met de vergunningsverlenende (lokale) overheid en adviesinstanties.

Lees Meer