Woningen verkopen 10% sneller door Corona

12/07/2021
Woningen verkopen 10% sneller door Corona

Zimmo en Stadim hebben samen een analyse gemaakt over de impact van Covid-19 op de publicatietijd van vastgoedadvertenties.

 

Uit het onderzoek blijkt dat huizen in héél Vlaanderen tien tot zestien procent minder lang online staan dan voor de eerste lockdown.

Wie een huis wil kopen, moet dus snel zijn.

Potentiële kopers gaan bovendien bewust op zoek naar een huis mét tuin.
Er is één uitzondering op te merken, namelijk in Antwerpen waar er een heuse rush lijkt te zijn op appartementen.

 

De duur dat een appartement te koop staat is met dertig procent gezakt.

 

Lees hier het volledige artikel.

Ga terug
Over ons

Novus Projects nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitstrevende en dynamische projectontwikkelaar. Novus Construct bv is gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van woningen en appartementen op toplocaties. De kernactiviteiten bestaan uit de realisatie van residentiële ontwikkelingen en de constructie van luxueuze appartementen en eensgezinswoningen op eigen verkavelingen. Ons werkgebied situeert zich in gans Vlaanderen waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van de woonprojecten primeren. Om dit doel te bereiken wordt elk project individueel ontworpen met de grootste zorg en respect voor de eigenheid van de bestaande structuren en specifieke terreinkenmerken maar telkens ook in samenspraak met de vergunningsverlenende (lokale) overheid en adviesinstanties.

Lees Meer