Wat is een hypothecaire volmacht?

09/08/2021
Wat is een hypothecaire volmacht?

Als je een woning koopt, is de kans groot dat je een lening moet aangaan bij de bank. Om de kosten te beperken, kan je aan de bank vragen om een deel te lenen met een ‘hypothecaire volmacht’.

 

Dat is niet helemaal hetzelfde als een hypothecaire lening… ook niet voor je portemonnee! Waarom is zo’n volmacht ‘goedkoper’?

 

Ontdek de Notaristip!

Ga terug
Over ons

Novus Projects nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitstrevende en dynamische projectontwikkelaar. Novus Construct bv is gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van woningen en appartementen op toplocaties. De kernactiviteiten bestaan uit de realisatie van residentiële ontwikkelingen en de constructie van luxueuze appartementen en eensgezinswoningen op eigen verkavelingen. Ons werkgebied situeert zich in gans Vlaanderen waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van de woonprojecten primeren. Om dit doel te bereiken wordt elk project individueel ontworpen met de grootste zorg en respect voor de eigenheid van de bestaande structuren en specifieke terreinkenmerken maar telkens ook in samenspraak met de vergunningsverlenende (lokale) overheid en adviesinstanties.

Lees Meer