Uw eigendom verkopen

Wij zijn steeds op zoek naar eigendommen om aan te kopen
of samen met de eigenaars te ontwikkelen…

Novus Projects nv is steeds op zoek naar volgende onroerende goederen om zuiver aan te kopen of samen te ontwikkelen met eigenaars (ruil/opstal):

  • leegstaande fabriekspanden en industriële sites, boerderijen, akkers en weilanden
  • ingesloten percelen of percelen grond langs uitgeruste wegenis, restgronden
  • één of meerdere percelen grond in woongebied
  • (afbraak)panden voor nieuwbouwprojecten

Bent u (mede)eigenaar van één of meerdere van de hierboven vermelde onroerende goederen?

Indien we na een discreet en vertrouwelijk gesprek niet tot een samenwerking komen, bent u alvast op de hoogte van de diverse mogelijkheden om uw eigendom op de meest rendabele wijze te verzilveren.

Onze werkwijze is gebaseerd op een professionele en vertrouwelijke samenwerking!

Na het leggen van een eerste contact met onze professionele en ervaren aankopers wordt een onderzoek gestart naar de mogelijkheden die uw eigendom biedt.

Onze ingenieurs en landmeter bestuderen wat mogelijk is, zowel op stedenbouwkundig als op juridisch vlak.

Daarbij nemen ze contact op met de bevoegde overheden en onderwerpen ze uw eigendom aan een grondige interne studie. Een duidelijke overeenkomst opgesteld door onze jurist master-notariaat en voorgelegd aan uw notaris of raadsman, samen met de financiële solvabiliteit van Novus Projects nv en Novus Holding bvba, bieden u de nodige zekerheden. De aanpak van onze groep is duidelijk, deskundig onderbouwd en gebaseerd op een win-winsituatie. Op dergelijke manier bent u zeker van een correcte prijs.

Twijfel dus niet langer want Novus Projects nv kan ook in de (nabije) toekomst uw ideale partner worden. Overtuig uzelf van onze correcte en professionele werkwijze door contact op te nemen via onderstaande gegevens. Novus Projects nv, met haar jarenlange ervaring en deskundigheid, wil zoals de Latijnse naam voorspelt een “vernieuwend” concept zijn en blijven voor de sector van de projectontwikkeling-bouwpromotie.

Niet in de mogelijkheid om fysiek af te spreken? Ontmoet ons digitaal!

Novus voorziet de mogelijkheid om de (her)ontwikkeling van uw eigendom te bespreken via een vrijblijvend digitaal overleg.

The digital consultation differs in practically nothing from a ‘real life’ conversation.

Het digitaal overleg heeft daarbij het absolute voordeel dat de afspraak op tijd kan doorgaan (en niet verlaat moet worden door de vele filevertragingen en tijdsverlies) desgevallend flexibel aangepast kan worden (éénvoudig uitstel naar een later tijdstip bij onvoorziene omstandigheden). Kortom: een duurzaam alternatief voor mens, milieu en maatschappij!

Een digitaal overleg kan éénvoudig voorzien worden via smartphone, tablet of laptop.

Tijdens het discreet, vertrouwelijk en vrijblijvend gesprek worden de verschillende mogelijkheden om uw eigendom op de meest rendabele wijze te verzilveren overlopen en besproken.

Als grondeigenaar wordt u zodoende een helder inzicht geboden op een zeer goede, professionele en mogelijks toekomstige valorisatie van uw eigendom. Ook een digitaal overleg met Novus is, zoals een bespreking in ‘real life’, immers duidelijk, deskundig onderbouwd en gebaseerd op een win-winsituatie met de grondeigenaars.

laptop
Hoe wordt het digitaal overleg ingepland?
  • Heel éénvoudig en gebruiksvriendelijk!
  • We spreken een dag en een tijdstip af voor het houden van het digitaal overleg, net zoals in ‘real life’ een fysieke afspraak wordt ingepland in een vaak drukke agenda.
  • Op het afgesproken tijdstip ‘bellen’ wij stipt digitaal aan via Teams, Skype of een alternatief dat uw voorkeur geniet.

Ongeacht de fysieke afstand kan er op een éénvoudige en efficiënte, tevens prettige en persoonlijke manier met elkaar zaken overlopen en besproken worden.
Hopelijk tot binnenkort voor een vrijblijvend ‘real life’ of ‘digitaal’ overleg.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de diverse mogelijkheden na te gaan alvorens u een beslissing neemt aangaande uw onroerend goed.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Over ons

Novus Projects nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitstrevende en dynamische projectontwikkelaar. Novus Construct bv is gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van woningen en appartementen op toplocaties. De kernactiviteiten bestaan uit de realisatie van residentiële ontwikkelingen en de constructie van luxueuze appartementen en eensgezinswoningen op eigen verkavelingen. Ons werkgebied situeert zich in gans Vlaanderen waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van de woonprojecten primeren. Om dit doel te bereiken wordt elk project individueel ontworpen met de grootste zorg en respect voor de eigenheid van de bestaande structuren en specifieke terreinkenmerken maar telkens ook in samenspraak met de vergunningsverlenende (lokale) overheid en adviesinstanties.

Lees Meer