Nooit eerder steeg aantal vastgoedtransacties zo sterk

11/08/2021
Nooit eerder steeg aantal vastgoedtransacties zo sterk

Het aantal transacties op de vastgoedmarkt is in de eerste helft van 2021 gestegen met 16,7 procent tegenover dezelfde periode in het recordjaar 2019.

 

Dat is de grootste toename van het aantal transacties ooit, blijkt uit de Notarisbarometer van de Federatie van het Notariaat.

 

Tegenover 2020 is de stijging met iets meer dan 30 procent nog groter, maar dat cijfer geeft een vertekend beeld omdat de coronamaatregelen de vastgoedmarkt tijdelijk deden stilvallen.

 

Vooral goed gelegen woningen in de centrumsteden zijn erg gegeerd, zeker als ze een tuin hebben.

 

Lees hier het volledige artikel.

Ga terug
Over ons

Novus Projects nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitstrevende en dynamische projectontwikkelaar. Novus Construct bv is gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van woningen en appartementen op toplocaties. De kernactiviteiten bestaan uit de realisatie van residentiële ontwikkelingen en de constructie van luxueuze appartementen en eensgezinswoningen op eigen verkavelingen. Ons werkgebied situeert zich in gans Vlaanderen waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van de woonprojecten primeren. Om dit doel te bereiken wordt elk project individueel ontworpen met de grootste zorg en respect voor de eigenheid van de bestaande structuren en specifieke terreinkenmerken maar telkens ook in samenspraak met de vergunningsverlenende (lokale) overheid en adviesinstanties.

Lees Meer