Nieuwbouwprojecten met verlaagd BTW-tarief van 6%!

01/03/2021
Nieuwbouwprojecten met verlaagd BTW-tarief van 6%!

Sinds begin dit jaar kan u, indien u onder meer voldoet aan onderstaande voorwaarden, recht hebben op verlaagd BTW-tarief van 6% ipv 21%!

 

  • Het gaat om uw enige woning/appartement of de woning/het appartement die u vandaag bewoont zal verkocht zijn uiterlijk op 31 december van het jaar dat volgt op het jaar van de ingebruikname van de nieuwe woning/het nieuwe appartement.
  • U vestigt er uw domicilie.
  • U blijft er minstens 5 jaar wonen na de eerste ingebruikname van de nieuwe woning/het nieuwe appartement.

 

In onderstaande projecten kan u, indien u voldoet aan de voorwaarden, genieten van deze BTW-verlaging.

 

Ga terug
Over ons

Novus Projects nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitstrevende en dynamische projectontwikkelaar. Novus Construct bv is gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van woningen en appartementen op toplocaties. De kernactiviteiten bestaan uit de realisatie van residentiële ontwikkelingen en de constructie van luxueuze appartementen en eensgezinswoningen op eigen verkavelingen. Ons werkgebied situeert zich in gans Vlaanderen waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van de woonprojecten primeren. Om dit doel te bereiken wordt elk project individueel ontworpen met de grootste zorg en respect voor de eigenheid van de bestaande structuren en specifieke terreinkenmerken maar telkens ook in samenspraak met de vergunningsverlenende (lokale) overheid en adviesinstanties.

Lees Meer