Weldra nieuwe projecten
04/04/2024
Momenteel zijn er heel wat projecten in ontwerp en in aanvraag.

Ons team en alle betrokken studiebureau’s en architecten steken hart en ziel in elk project en zorgen ervoor dat elk detail klopt.
Dynamische ruimtes, milieubewuste ontwerpen, …
Elk project belichaamt onze toewijding aan het vormgeven van een betere, duurzamere toekomst.
We kijken volop uit naar elke vergunning, dewelke ook voor u een nieuw hoofdstuk kan betekenen: een eigen woning of appartement, in één van onze nieuwe woonbuurten.
Laat ons samen aftellen naar elk nieuw project, gevoed door passie, doorzettingsvermogen en een streven naar uitmuntendheid!
Ga terug
Weldra nieuwe projecten
Over ons

Novus Projects nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitstrevende en dynamische projectontwikkelaar. Novus Construct bv is gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van woningen en appartementen op toplocaties. De kernactiviteiten bestaan uit de realisatie van residentiële ontwikkelingen en de constructie van luxueuze appartementen en eensgezinswoningen op eigen verkavelingen. Ons werkgebied situeert zich in gans Vlaanderen waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van de woonprojecten primeren. Om dit doel te bereiken wordt elk project individueel ontworpen met de grootste zorg en respect voor de eigenheid van de bestaande structuren en specifieke terreinkenmerken maar telkens ook in samenspraak met de vergunningsverlenende (lokale) overheid en adviesinstanties.

Lees Meer