Weldra nieuwe projecten
27/04/2022
De afgelopen week zijn 2 vergunningen bekomen!

 

  • kleinschalig project te Merelbeke, Bergbosstraat.
Dit project bevat 3 prachtige loten voor open bebouwing aan de bestaande wegenis. De oppervlaktes variëren van 895 tot 1414m²! Dergelijke grote loten, op een boogscheut van Gent, zijn uniek.
Bekijk hier alvast het verkavelingsplan: Verkavelingsplan Merelbeke
  • prachtig inbreidingsproject te Rotselaar, Hogeweg.
Dit project bevat 19 grondgebonden woningen waarvan 3 open bebouwingen en 16 halfopen bebouwingen. Middenin het project is een collectieve parkeercluster voorzien. Daarnaast wordt een ruime publieke groenzone voorzien.
Bekijk hier alvast het verkavelingsplan: Verkavelingsplan Rotselaar

Door u in te schrijven op onze wachtlijst wordt u vrijblijvend verwittigd als de verkoop van start gaat.

Ga terug
Weldra nieuwe projecten
Over ons

Novus Projects nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitstrevende en dynamische projectontwikkelaar. Novus Construct bv is gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van woningen en appartementen op toplocaties. De kernactiviteiten bestaan uit de realisatie van residentiële ontwikkelingen en de constructie van luxueuze appartementen en eensgezinswoningen op eigen verkavelingen. Ons werkgebied situeert zich in gans Vlaanderen waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van de woonprojecten primeren. Om dit doel te bereiken wordt elk project individueel ontworpen met de grootste zorg en respect voor de eigenheid van de bestaande structuren en specifieke terreinkenmerken maar telkens ook in samenspraak met de vergunningsverlenende (lokale) overheid en adviesinstanties.

Lees Meer