Project Stekene Kemzekestraat
23/10/2017

In 2016/2017 realiseerde Novus een prachtige verkaveling met 179 loten te Stekene, Kemzekestraat.

Het woonuitbreidingsgebied aan de Kemzekestraat werd ontwikkeld als een kwalitatief en leefbaar woonproject voor de buurt en de gemeente, met behoud van de structuren van het omgevende landschap en met respect voor de ruimtelijke draagkracht van het gebied.

Er zijn samenwerkingen gesloten met diverse bouwfirma’s uit de streek teneinde een harmonieus en architecturaal geheel te creëren, zijnde met:

Daarnaast werden ook enkele loten zonder bouwverplichting verkocht. Deze hebben allen een eigenaar gevonden!

Bedankt aan de kopers voor het vertrouwen en veel succes met de bouwplannen.

Ga terug
Project Stekene Kemzekestraat
Over ons

Novus Projects nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitstrevende en dynamische projectontwikkelaar. Novus Construct bv is gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van woningen en appartementen op toplocaties. De kernactiviteiten bestaan uit de realisatie van residentiële ontwikkelingen en de constructie van luxueuze appartementen en eensgezinswoningen op eigen verkavelingen. Ons werkgebied situeert zich in gans Vlaanderen waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van de woonprojecten primeren. Om dit doel te bereiken wordt elk project individueel ontworpen met de grootste zorg en respect voor de eigenheid van de bestaande structuren en specifieke terreinkenmerken maar telkens ook in samenspraak met de vergunningsverlenende (lokale) overheid en adviesinstanties.

Lees Meer