Bekaert-site te Hemiksem
19/05/2021

Dankzij de overeenkomst tussen de OVAM en het samenwerkingsverband Odebrecht – Compagne Het Zoute – Novus kan OVAM de historische bodemproblematiek van de oude fabriekssite van Bekaert in Hemiksem aanpakken.

Dat is erg belangrijk, want op die manier kan men onbenutte ruimte recycleren en een nieuwe maatschappelijke functie geven.

De openbare procedure voor de aanstelling van een bodemsaneerder loopt tot 28 mei 2021.

Ga terug
Bekaert-site te Hemiksem
Over ons

Novus Projects nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitstrevende en dynamische projectontwikkelaar. Novus Construct bv is gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van woningen en appartementen op toplocaties. De kernactiviteiten bestaan uit de realisatie van residentiële ontwikkelingen en de constructie van luxueuze appartementen en eensgezinswoningen op eigen verkavelingen. Ons werkgebied situeert zich in gans Vlaanderen waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van de woonprojecten primeren. Om dit doel te bereiken wordt elk project individueel ontworpen met de grootste zorg en respect voor de eigenheid van de bestaande structuren en specifieke terreinkenmerken maar telkens ook in samenspraak met de vergunningsverlenende (lokale) overheid en adviesinstanties.

Lees Meer