Project Zwijndrecht Molenstraat
03/06/2021

Begin dit jaar heeft Novus de omgevingsvergunning bekomen voor de bouw van 12 eengezinswoningen te Zwijndrecht, Molenstraat.

Deze 12 woningen zijn ontworpen in een moderne bouwstijl volgens de regels der kunst om ze een tijdloos uitzicht te geven.

Er wordt gekozen voor wit-grijs genuanceerde gevels, gecombineerd met naturel houten gevelbekleding.

Het project bevat een groenruimte ontworpen door Tuin-en Landschaparchitect Erik De Waele met prachtige groenstructuren, een voetgangerspad en een wadi.

Na de afbraakwerken kunnen de bouwwerken van start gaan.

Dit project werd in blok verkocht.

Ga terug
Project Zwijndrecht Molenstraat

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Over ons

Novus Projects nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitstrevende en dynamische projectontwikkelaar. Novus Construct bv is gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van woningen en appartementen op toplocaties. De kernactiviteiten bestaan uit de realisatie van residentiële ontwikkelingen en de constructie van luxueuze appartementen en eensgezinswoningen op eigen verkavelingen. Ons werkgebied situeert zich in gans Vlaanderen waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van de woonprojecten primeren. Om dit doel te bereiken wordt elk project individueel ontworpen met de grootste zorg en respect voor de eigenheid van de bestaande structuren en specifieke terreinkenmerken maar telkens ook in samenspraak met de vergunningsverlenende (lokale) overheid en adviesinstanties.

Lees Meer