Project Wijnegem Ertbruggestraat
02/11/2022

De omgevingsvergunning voor een prachtige nieuwe woonwijk te Wijnegem werd bekomen!

Het project, palende aan de Ertbruggestraat en de Houtlaan, behelst 290 woningen, waarvan 146 in de vorm van grondgebonden eengezinswoningen en 144 appartementen.

In het midden van het project wordt een centrale groene ruimte gecreëerd die omarmd wordt door twee woonclusters.
Binnen elk van de woonclusters bestaat een samenspel van verschillende typologieën en inplantingen die een diversiteit aan woonsferen creëren.
De meergezinswoningen schikken zich rond het centraal park en zorgen voor de afbakening van het park en bieden een vorm van sociale controle over de publieke ruimte.

Door u in te schrijven op onze wachtlijst wordt u vrijblijvend verwittigd als de verkoop, ten gepaste tijde, van start gaat.

Ga terug
Project Wijnegem Ertbruggestraat
Over ons

Novus Projects nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitstrevende en dynamische projectontwikkelaar. Novus Construct bv is gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van woningen en appartementen op toplocaties. De kernactiviteiten bestaan uit de realisatie van residentiële ontwikkelingen en de constructie van luxueuze appartementen en eensgezinswoningen op eigen verkavelingen. Ons werkgebied situeert zich in gans Vlaanderen waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van de woonprojecten primeren. Om dit doel te bereiken wordt elk project individueel ontworpen met de grootste zorg en respect voor de eigenheid van de bestaande structuren en specifieke terreinkenmerken maar telkens ook in samenspraak met de vergunningsverlenende (lokale) overheid en adviesinstanties.

Lees Meer