Project Waasmunster Frank Baurstraat
13/10/2022

In het centrum van Waasmunster heeft Novus de omgevingsvergunning bekomen voor de bouw van een meergezinswoning met 12 wooneenheden en 5 carports.

Dit prachtige project werd ontworpen door Architectenburo Berkein uit Aalter.

Er werd gekozen voor een wit-grijs genuanceerde gevelsteen in combinatie met architectonische beton en zwarte rockpanel.

De meergezinswoning bestaat uit 2 bouwlagen met een plat dak. De bergingen en tellerlokalen bevinden zich in de ondergrondse laag.
De zone voor carports, fietsenberging en gemeenschappelijk onderhoudslokaal zijn voorzien in de achtertuinzone.

Voor dit project werd een opstalrecht verleend aan een bouwfirma uit de streek.

Ga terug
Project Waasmunster Frank Baurstraat
Over ons

Novus Projects nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitstrevende en dynamische projectontwikkelaar. Novus Construct bv is gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van woningen en appartementen op toplocaties. De kernactiviteiten bestaan uit de realisatie van residentiële ontwikkelingen en de constructie van luxueuze appartementen en eensgezinswoningen op eigen verkavelingen. Ons werkgebied situeert zich in gans Vlaanderen waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van de woonprojecten primeren. Om dit doel te bereiken wordt elk project individueel ontworpen met de grootste zorg en respect voor de eigenheid van de bestaande structuren en specifieke terreinkenmerken maar telkens ook in samenspraak met de vergunningsverlenende (lokale) overheid en adviesinstanties.

Lees Meer