Project Sijsele Stationsstraat
26/10/2022

In het wondermooie Sijsele (Damme) heeft Novus de omgevingsvergunning bekomen voor de bouw van twee meergezinswoningen bestaande uit 29 appartementen.

 

Dit prachtige project werd ontworpen door Arcas Architects.

Het doel was om een ontwerp te creëren met optimale bezonning en maximaal groen rondom de gebouwen.

Voor dit project werd een opstalrecht verleend aan een bouwfirma waarmee ook in enkele andere projecten wordt samengewerkt.

 

Ga terug
Project Sijsele Stationsstraat
Over ons

Novus Projects nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitstrevende en dynamische projectontwikkelaar. Novus Construct bv is gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van woningen en appartementen op toplocaties. De kernactiviteiten bestaan uit de realisatie van residentiële ontwikkelingen en de constructie van luxueuze appartementen en eensgezinswoningen op eigen verkavelingen. Ons werkgebied situeert zich in gans Vlaanderen waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van de woonprojecten primeren. Om dit doel te bereiken wordt elk project individueel ontworpen met de grootste zorg en respect voor de eigenheid van de bestaande structuren en specifieke terreinkenmerken maar telkens ook in samenspraak met de vergunningsverlenende (lokale) overheid en adviesinstanties.

Lees Meer