Project Oostakker Edmond Ronsestraat
17/03/2023

Vorig jaar werd de vergunning bekomen voor een nieuw project te Gent (Oostakker), Edmond Ronsestraat.

Dit project bevat 13 grondgebonden ééngezinswoningen. Dit woonerf heeft centraal een publieke inrichting met een plein en een prachtige groenruimte. Deze centrale groene ruimte is enkel voor zwakke weggebruikers en zorgt voor de centrale buffering van het regenwater.

Voor dit project werd een opstalrecht verleend aan een bouwfirma waarmee ook in enkele andere projecten wordt samengewerkt.

Ga terug
Project Oostakker Edmond Ronsestraat
Over ons

Novus Projects nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitstrevende en dynamische projectontwikkelaar. Novus Construct bv is gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van woningen en appartementen op toplocaties. De kernactiviteiten bestaan uit de realisatie van residentiële ontwikkelingen en de constructie van luxueuze appartementen en eensgezinswoningen op eigen verkavelingen. Ons werkgebied situeert zich in gans Vlaanderen waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van de woonprojecten primeren. Om dit doel te bereiken wordt elk project individueel ontworpen met de grootste zorg en respect voor de eigenheid van de bestaande structuren en specifieke terreinkenmerken maar telkens ook in samenspraak met de vergunningsverlenende (lokale) overheid en adviesinstanties.

Lees Meer