Project Brugge Steenkaai en nabijgelegen projecten
02/12/2019

Op een prachtige ligging, met zicht op het water, aan de Steenkaai 22 te Brugge heeft Novus een nieuwbouwresidentie gebouwd met 5 appartementen.

Alle appartementen zijn opgeleverd en instapklaar.

De niet verkochte-appartementen zijn verhuurd, zijnde app 0.2 op het gelijkvloers en app 1.1 op het 1e verdiep.

Zie hier de foto’s van deze prachtige appartementen.

Gaat uw interesse eerder uit naar de aankoop van een appartement?

Dan verwijzen wij u graag door ons project aan de overzijde van de Steenkaai, zijnde Residentie Desclée.

Op de projectpagina kan u alle informatie over deze top-appartementen (eveneens met zicht op het water en zongericht op de K. De Stoutelaan) vinden.

Daarnaast zal Novus in de nabije toekomst op een boogscheut van bovenstaande projecten, thv. Blankenbergsesteenweg 6-8, een nieuw project realiseren met 24 nieuwbouwappartementen.
De vergunning is momenteel in aanvraag.

Neem gerust een kijkje op onze website en laat u verrassen door al onze toekomstig geplande projecten in het Brugse!

Ga terug
Project Brugge Steenkaai en nabijgelegen projecten

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Over Novus

Novus Projects nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitstrevende en dynamische projectontwikkelaar. Novus Construct bv is gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van woningen en appartementen op toplocaties. De kernactiviteiten bestaan uit de realisatie van residentiële ontwikkelingen en de constructie van luxueuze appartementen en eensgezinswoningen op eigen verkavelingen. Ons werkgebied situeert zich in gans Vlaanderen waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van de woonprojecten primeren. Om dit doel te bereiken wordt elk project individueel ontworpen met de grootste zorg en respect voor de eigenheid van de bestaande structuren en specifieke terreinkenmerken maar telkens ook in samenspraak met de vergunningsverlenende (lokale) overheid en adviesinstanties.

Lees Meer