Project Brugge Houtkaai
26/10/2022

Op slechts enkele meters van haar kantoor heeft Novus de omgevingsvergunning bekomen voor de bouw van 20 appartementen.

Dit unieke project, met adres Houtkaai 24/25, is gelegen langs het kanaal.

 

In het ontwerp werd ernaar gestreefd om alle appartementen, ook deze langs de Gerard Davidstraat, van binnenin contact te laten leggen met het water.
De toekomstige kopers van deze appartementen zullen tevens kunnen genieten in de prachtige binnentuin.

Dit project werd ontworpen door Arcas Architects.

Voor dit project werd een opstalrecht verleend aan een bouwfirma waarmee ook in enkele andere projecten wordt samengewerkt.

Ga terug
Project Brugge Houtkaai
Over ons

Novus Projects nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitstrevende en dynamische projectontwikkelaar. Novus Construct bv is gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van woningen en appartementen op toplocaties. De kernactiviteiten bestaan uit de realisatie van residentiële ontwikkelingen en de constructie van luxueuze appartementen en eensgezinswoningen op eigen verkavelingen. Ons werkgebied situeert zich in gans Vlaanderen waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van de woonprojecten primeren. Om dit doel te bereiken wordt elk project individueel ontworpen met de grootste zorg en respect voor de eigenheid van de bestaande structuren en specifieke terreinkenmerken maar telkens ook in samenspraak met de vergunningsverlenende (lokale) overheid en adviesinstanties.

Lees Meer