Nieuwe vergunningen!
15/10/2021

We sluiten een vruchtbare week af met 2 nieuwe vergunningen!

Eén voor de bouw van 3 nieuwbouwwoningen in de Rijvisschestraat te Gent en één voor het bouwen van twee meergezinswoningen (bestaande uit 29 wooneenheden) aan de Stationsstraat te Sijsele – Damme.

De uitvoeringsdossiers werden opgestart.

Door u in te schrijven op onze wachtlijst wordt u projectgericht – uiteraard vrijblijvend – verwittigd als de verkoop van start gaat.

Voor meer informatie contacteer ons via het contactformulier.

Ga terug
Nieuwe vergunningen!
Over ons

Novus Projects nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitstrevende en dynamische projectontwikkelaar. Novus Construct bv is gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van woningen en appartementen op toplocaties. De kernactiviteiten bestaan uit de realisatie van residentiële ontwikkelingen en de constructie van luxueuze appartementen en eensgezinswoningen op eigen verkavelingen. Ons werkgebied situeert zich in gans Vlaanderen waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van de woonprojecten primeren. Om dit doel te bereiken wordt elk project individueel ontworpen met de grootste zorg en respect voor de eigenheid van de bestaande structuren en specifieke terreinkenmerken maar telkens ook in samenspraak met de vergunningsverlenende (lokale) overheid en adviesinstanties.

Lees Meer