Gezocht!
17/08/2018

Novus Projects NV is steeds op zoek naar volgende onroerende goederen om zuiver aan te kopen of samen te ontwikkelen met eigenaars (ruil/opstal):

  • één of meerdere percelen grond in woongebied
  • (afbraak)panden voor nieuwbouwprojecten
  • leegstaande fabriekspanden en industriële sites gelegen in woongebied
  • ingesloten percelen of percelen grond langs uitgeruste wegenis, restgronden

Bent u (mede)eigenaar van één of meerdere van de hierboven vermelde onroerende goederen?
Twijfel dan niet langer want Novus Projects NV kan in de (nabije) toekomst uw ideale partner worden. Overtuig uzelf van onze correcte en professionele werkwijze door contact op te nemen via onderstaande gegevens. Novus Projects NV, met haar jarenlange ervaring en deskundigheid, wil zoals de Latijnse naam voorspelt een “vernieuwend” concept zijn en blijven voor de sector van de projectontwikkeling-bouwpromotie.

T 050 32 32 70 – E info@novus-projects.be – www.novus-projects.be

Ga terug
Gezocht!
Over ons

Novus Projects nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitstrevende en dynamische projectontwikkelaar. Novus Construct bv is gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van woningen en appartementen op toplocaties. De kernactiviteiten bestaan uit de realisatie van residentiële ontwikkelingen en de constructie van luxueuze appartementen en eensgezinswoningen op eigen verkavelingen. Ons werkgebied situeert zich in gans Vlaanderen waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van de woonprojecten primeren. Om dit doel te bereiken wordt elk project individueel ontworpen met de grootste zorg en respect voor de eigenheid van de bestaande structuren en specifieke terreinkenmerken maar telkens ook in samenspraak met de vergunningsverlenende (lokale) overheid en adviesinstanties.

Lees Meer