Ga jij ook voor duurzaam?
12/07/2023

In al onze nieuwste projecten gaan wij volop voor duurzaam!

Eén onderdeel hiervan is GEOTHERMIE.

De geothermische warmtepomp, die standaard in onze woningen voorzien wordt, onttrekt de energie aan de hand van een buizensysteem uit de bodem.

De vloeistof in deze buizen neemt de natuurlijke aardwarmte op en gebruikt die om de woning te verwarmen en sanitair warm water te produceren.

De grondboring is voorzien in  de tuin of onder de woning en is maximaal 150m diep.

Het aantal boringen en de diepte ervan is afhankelijk van het vereiste vermogen, de lokale ondergrond en de mogelijke inplanting.
Dit maakt deel uit van een zorgvuldige voorstudie.

De verwarmingsinstallatie heeft steeds een energieklasse A+++ en een geluidsarme gegarandeerde werking door een meer-lagen-isolatie (Sound Safe System).

Doordat de warmte uit de grond gehaald wordt moet je warmtepomp minder hard werken om de woning op een aangename temperatuur te krijgen. Dit zorgt voor een spectaculaire daling van je energieverbruik én factuur! 

Samen bouwen wij mee aan uw duurzame toekomst én deze van de volgende generaties.

Kom vrijblijvend langs en ontdek hoe wij voor U het verschil kunnen maken.

 

Ga terug
Ga jij ook voor duurzaam?
Over ons

Novus Projects nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitstrevende en dynamische projectontwikkelaar. Novus Construct bv is gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van woningen en appartementen op toplocaties. De kernactiviteiten bestaan uit de realisatie van residentiële ontwikkelingen en de constructie van luxueuze appartementen en eensgezinswoningen op eigen verkavelingen. Ons werkgebied situeert zich in gans Vlaanderen waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van de woonprojecten primeren. Om dit doel te bereiken wordt elk project individueel ontworpen met de grootste zorg en respect voor de eigenheid van de bestaande structuren en specifieke terreinkenmerken maar telkens ook in samenspraak met de vergunningsverlenende (lokale) overheid en adviesinstanties.

Lees Meer