Digitaal overleg
23/04/2020

Novus voorziet de mogelijkheid om de (her)ontwikkeling van uw eigendom te bespreken via een vrijblijvend digitaal overleg.

Het digitaal overleg verschilt praktisch in niets van een ‘real life’ gesprek.

Het digitaal overleg heeft daarbij het absolute voordeel dat de afspraak op tijd kan doorgaan (en niet verlaat moet worden door de vele filevertragingen en tijdsverlies) desgevallend flexibel aangepast kan worden (éénvoudig uitstel naar een later tijdstip bij onvoorziene omstandigheden). Kortom: een duurzaam alternatief voor mens, milieu en maatschappij!

Een digitaal overleg kan éénvoudig voorzien worden via smartphone, tablet of laptop.

Lees meer via deze link.

Alvast tot binnenkort voor een vrijblijvend ‘real life’ of ‘digitaal’ overleg.

Ga terug
Digitaal overleg
Over ons

Novus Projects nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitstrevende en dynamische projectontwikkelaar. Novus Construct bv is gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van woningen en appartementen op toplocaties. De kernactiviteiten bestaan uit de realisatie van residentiële ontwikkelingen en de constructie van luxueuze appartementen en eensgezinswoningen op eigen verkavelingen. Ons werkgebied situeert zich in gans Vlaanderen waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van de woonprojecten primeren. Om dit doel te bereiken wordt elk project individueel ontworpen met de grootste zorg en respect voor de eigenheid van de bestaande structuren en specifieke terreinkenmerken maar telkens ook in samenspraak met de vergunningsverlenende (lokale) overheid en adviesinstanties.

Lees Meer