Project Oostende ’t Baanhof – Kuifeendstraat
08/11/2017

Novus bouwt 2 moderne lage energiewoningen aan de Kuifeendstraat te Oostende.

Het betreft 2 halfopen bebouwingen die in een moderne stijl opgetrokken worden, uit twee bouwlagen bestaan en een zuid/zuidwest georiënteerde tuin hebben, bovenop het platte dak zijn reeds 12 zonnepanelen voorzien.

Elke woning is voorzien van een carport met fietsen-/tuinberging aan de straatzijde.

Op het gelijkvloers bevindt er zich een open keuken met zicht op de ruime living, bestaande uit een eetruimte en zithoek. Elke living is voorzien van een grote glaspartij (groot schuifraam en groot vast raam) op de achtergevel, welke uitgeeft op de grote private tuin. Vanuit de living is er toegang naar het eerste verdiep via een houten trap met houten handgreep. Naast een toilet biedt de inkom ook een vestiaire en toegang tot de ruime berging met wasplaats.

De eerste verdieping bestaat uit drie of vier slaapkamers, een ruime badkamer met inloopdouchetub en/of douchekamer, een afzonderlijk toilet en een berging waar cv-ketel en ventilatiebox geplaatst worden, indien geopteerd wordt voor douchekamer op het verdiep, dient de cv-ketel en ventilatiebox op het gelijkvloers te staan. De ruime badkamer is ingericht met een dubbele lavabo met spiegel en voorzien van een ligbad en inloopdouchetub 120/90. In deze nachthall is een platte velux ingewerkt in het plafond zodat gedurende de dag het zonlicht voor voldoende klaarte kan zorgen in deze hall.

Iedere woning wordt volledig afgewerkt met duurzame, kwaliteitsvolle en gebruiks-vriendelijke materialen. Er wordt aan de energieprestatieregelgeving voldaan met een E-peil ≤ 40 en een K-peil ≤ 40 en netto-energiebehoefte ≤ 70 KWh/m2. (wettelijke norm 216/2017 is E50)

De doordachte planopbouw en binnenindeling, alsook de weloverwogen keuze van de materialen, staan borg om de nieuwe eigenaars een optimaal comfort en woongenot te verzekeren. De verdere binnenafwerking is in onze nieuwbouwwoningen steeds volgens de keuze van de klant.

Beide woningen hebben een eigenaar gevonden!
Bedankt aan de kopers voor het vertrouwen!

 

Ga terug
Project Oostende ’t Baanhof – Kuifeendstraat
Over ons

Novus Projects nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitstrevende en dynamische projectontwikkelaar. Novus Construct bv is gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van woningen en appartementen op toplocaties. De kernactiviteiten bestaan uit de realisatie van residentiële ontwikkelingen en de constructie van luxueuze appartementen en eensgezinswoningen op eigen verkavelingen. Ons werkgebied situeert zich in gans Vlaanderen waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van de woonprojecten primeren. Om dit doel te bereiken wordt elk project individueel ontworpen met de grootste zorg en respect voor de eigenheid van de bestaande structuren en specifieke terreinkenmerken maar telkens ook in samenspraak met de vergunningsverlenende (lokale) overheid en adviesinstanties.

Lees Meer