Project Maldegem Melingstraat
10/11/2017

In 2018 startte Novus met een nieuw bouwproject, zijnde 2 moderne woningen aan de Melingstraat te Maldegem.

Iedere woning is voorzien van een ingebouwde garage. Op het gelijkvloers bevindt er zich een open keuken met zicht op de living, bestaande uit een eetruimte en zithoek. Elke living is voorzien van een schuifraam, dat uitgeeft op een private tuin. Naast een toilet biedt de inkom ook toegang tot de eerste verdieping via een houten trap.

De eerste verdieping bestaat uit drie/vier slaapkamers, een badkamer en een afzonderlijk toilet. De badkamer is ingericht met een dubbele lavabo met spiegelkast en voorzien van een grote douchetub.

De binnenindeling van de woning kan in onze nieuwbouwwoningen steeds op aanvraag (voor aanvang van de werken) gewijzigd worden op plan. Zo kan de koper een gesloten keuken omvormen naar een open keuken of vice versa, van 2 slaapkamers 1 grote slaapkamer met dressing maken, … Ook de verdere binnenafwerking wordt bepaald volgens de keuze van de klant. Als bouwheer staan wij dus steeds open voor de wensen van onze kopers zodat deze hun eigen stempel kunnen drukken op de afwerking en indeling van de woning.

Iedere woning wordt volledig afgewerkt met duurzame, kwaliteitsvolle en gebruiks-vriendelijke materialen. Er wordt aan de energieprestatieregelgeving voldaan met een E-peil ≤ 40 en een K-peil ≤ 40 en netto-energiebehoefte ≤ 70 KWh/m2. (wettelijke norm is E50)

Beide woningen hebben een eigenaar gevonden!
Bedankt aan de kopers voor het vertrouwen.

Ga terug
Project Maldegem Melingstraat

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Over ons

Novus Projects nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitstrevende en dynamische projectontwikkelaar. Novus Construct bv is gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van woningen en appartementen op toplocaties. De kernactiviteiten bestaan uit de realisatie van residentiële ontwikkelingen en de constructie van luxueuze appartementen en eensgezinswoningen op eigen verkavelingen. Ons werkgebied situeert zich in gans Vlaanderen waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van de woonprojecten primeren. Om dit doel te bereiken wordt elk project individueel ontworpen met de grootste zorg en respect voor de eigenheid van de bestaande structuren en specifieke terreinkenmerken maar telkens ook in samenspraak met de vergunningsverlenende (lokale) overheid en adviesinstanties.

Lees Meer