Novus bestaat 19 jaar!
07/06/2018

Novus Projects bestaat vandaag, 07/06/2018, officieel 19 jaar!

Onze sterke groei kwam er door onze niet aflatende investering in strategische projecten en realisatie van kwalitatief vastgoed.

De inzet van een goed opgeleid, ervaren en gemotiveerd team binnen een vlakke organisatie met korte beslissingslijnen, een no-nonsense mentaliteit en ons rotsvast vertrouwen in deugdelijke samenwerking met competente externe partners heeft reeds meermaals zijn vruchten afgeworpen.

Onze toekomst willen wij graag met U beleven!

Ga terug
Novus bestaat 19 jaar!

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Over Novus

Novus Projects nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitstrevende en dynamische projectontwikkelaar. Novus Construct bv is gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van woningen en appartementen op toplocaties. De kernactiviteiten bestaan uit de realisatie van residentiële ontwikkelingen en de constructie van luxueuze appartementen en eensgezinswoningen op eigen verkavelingen. Ons werkgebied situeert zich in gans Vlaanderen waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van de woonprojecten primeren. Om dit doel te bereiken wordt elk project individueel ontworpen met de grootste zorg en respect voor de eigenheid van de bestaande structuren en specifieke terreinkenmerken maar telkens ook in samenspraak met de vergunningsverlenende (lokale) overheid en adviesinstanties.

Lees Meer