Wijziging Novus Construct bvba
20/06/2018

Wij wensen u ervan op de hoogte te brengen dat Sandrino Deceuninck (projectmanager) niet langer werkzaam zal zijn bij Novus Construct bvba vanaf vrijdag 29/06/2018.

Wij wensen hem het allerbeste voor de toekomst en danken hem voor zijn professionaliteit en de aangename samenwerking de voorbije jaren.

Zijn taken worden vanaf 29/06/2018 overgenomen door Louis De Waele en William Van den Berghe.

Louis: T +32 498 76 78 92 | louis@novus-projects.be
William: T +32 479 69 63 55 | william@novus-projects.be

Ga terug
Wijziging Novus Construct bvba

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Over Novus

Novus Projects nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitstrevende en dynamische projectontwikkelaar. Novus Construct bv is gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van woningen en appartementen op toplocaties. De kernactiviteiten bestaan uit de realisatie van residentiële ontwikkelingen en de constructie van luxueuze appartementen en eensgezinswoningen op eigen verkavelingen. Ons werkgebied situeert zich in gans Vlaanderen waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van de woonprojecten primeren. Om dit doel te bereiken wordt elk project individueel ontworpen met de grootste zorg en respect voor de eigenheid van de bestaande structuren en specifieke terreinkenmerken maar telkens ook in samenspraak met de vergunningsverlenende (lokale) overheid en adviesinstanties.

Lees Meer