TE HUUR: prachtige afgewerkte nieuwbouwappartementen te Kristus-Koning
07/07/2018

In het project Residentie Leopold II te Brugge worden 5 appartementen verhuurd.

Deze prachtig afgewerkte nieuwbouwappartementen zijn gelegen te Kristus-Koning vlakbij diverse invalswegen, horeca, winkels en kleinhandel.
Via de Ezelpoort ligt het centrum van Brugge op wandelafstand.

Het betreft één-twee slaapkamerappartementen en deze appartementen zijn gelegen op het gelijkvloers, eerste verdiep en tweede verdiep.

De appartementen zijn telkens voorzien van een ondergrondse autostaanplaats, berging en gemeenschappelijke fietsenberging.

De huurprijzen starten vanaf 650 € per maand (excl. gemeenschappelijke kosten).

Voor meer informatie kan u contact opnemen met onze makelaar Immo François op het nummer 050 32 34 34 of via jolien@immofrancois.be

 

Ga terug
TE HUUR: prachtige afgewerkte nieuwbouwappartementen te Kristus-Koning

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Over Novus

Novus Projects nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitstrevende en dynamische projectontwikkelaar. Novus Construct bvba is gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van woningen en appartementen op toplocaties. De kernactiviteiten bestaan uit de realisatie van residentiële ontwikkelingen en de constructie van luxueuze appartementen en eensgezinswoningen op eigen verkavelingen. Ons werkgebied situeert zich in gans Vlaanderen waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van de woonprojecten primeren. Om dit doel te bereiken wordt elk project individueel ontworpen met de grootste zorg en respect voor de eigenheid van de bestaande structuren en specifieke terreinkenmerken maar telkens ook in samenspraak met de vergunningsverlenende (lokale) overheid en adviesinstanties.

Lees Meer