Project Ternat Dahlialaan
18/01/2021

Op woensdag 20/01/2021 startte het openbaar onderzoek voor de aanvraag tot het bekomen van een omgevingsvergunning voor de ontwikkeling van een projectgebied te Ternat, tussen de Dahlialaan, de Nieuwbaan en de spoorweg in Sint-Katherina-Lombeek.

Het betreft een aanvraag voor de ontwikkeling van 95 grondgebonden eengezinswoningen.

Het openbaar onderzoek loopt tot 18/02/2021.

De powerpoint-presentatie van Studiebureau Antea kan u hier raadplegen.

 

Inwoners die vragen hadden voor hetzij Novus, hetzij de gemeente Ternat konden deze tot en met 03/02/2021 richten aan stedenbouw@ternat.be of telefonisch op het nummer 02 451 45 45.

U kan hier de vragenlijst downloaden: FAQ .

Ga terug
Project Ternat Dahlialaan

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Over Novus

Novus Projects nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitstrevende en dynamische projectontwikkelaar. Novus Construct bv is gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van woningen en appartementen op toplocaties. De kernactiviteiten bestaan uit de realisatie van residentiële ontwikkelingen en de constructie van luxueuze appartementen en eensgezinswoningen op eigen verkavelingen. Ons werkgebied situeert zich in gans Vlaanderen waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van de woonprojecten primeren. Om dit doel te bereiken wordt elk project individueel ontworpen met de grootste zorg en respect voor de eigenheid van de bestaande structuren en specifieke terreinkenmerken maar telkens ook in samenspraak met de vergunningsverlenende (lokale) overheid en adviesinstanties.

Lees Meer