Digitaal overleg

Novus voorziet de mogelijkheid om de (her)ontwikkeling van uw eigendom te bespreken via een vrijblijvend digitaal overleg.

The digital consultation differs in practically nothing from a ‘real life’ conversation.

Het digitaal overleg heeft daarbij het absolute voordeel dat de afspraak op tijd kan doorgaan (en niet verlaat moet worden door de vele filevertragingen en tijdsverlies) desgevallend flexibel aangepast kan worden (éénvoudig uitstel naar een later tijdstip bij onvoorziene omstandigheden). Kortom: een duurzaam alternatief voor mens, milieu en maatschappij!

Een digitaal overleg kan éénvoudig voorzien worden via smartphone, tablet of laptop.

Tijdens het discreet, vertrouwelijk en vrijblijvend gesprek worden de verschillende mogelijkheden om uw eigendom op de meest rendabele wijze te verzilveren overlopen en besproken.

Als grondeigenaar wordt u zodoende een helder inzicht geboden op een zeer goede, professionele en mogelijks toekomstige valorisatie van uw eigendom. Ook een digitaal overleg met Novus is, zoals een bespreking in ‘real life’, immers duidelijk, deskundig onderbouwd en gebaseerd op een win-winsituatie met de grondeigenaars.

Hoe wordt het digitaal overleg ingepland?

  • Heel éénvoudig en gebruiksvriendelijk!
  • We spreken een dag en een tijdstip af voor het houden van het digitaal overleg, net zoals in ‘real life’ een fysieke afspraak wordt ingepland in een vaak drukke agenda.
  • Op het afgesproken tijdstip ‘bellen’ wij stipt digitaal aan via Teams, Skype of een alternatief dat uw voorkeur geniet.

Ongeacht de fysieke afstand kan er op een éénvoudige en efficiënte, tevens prettige en persoonlijke manier met elkaar zaken overlopen en besproken worden.

Alvast tot binnenkort voor een vrijblijvend ‘real life’ of ‘digitaal’ overleg.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Over Novus

Novus Projects nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitstrevende en dynamische projectontwikkelaar. Novus Construct bv is gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van woningen en appartementen op toplocaties. De kernactiviteiten bestaan uit de realisatie van residentiële ontwikkelingen en de constructie van luxueuze appartementen en eensgezinswoningen op eigen verkavelingen. Ons werkgebied situeert zich in gans Vlaanderen waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van de woonprojecten primeren. Om dit doel te bereiken wordt elk project individueel ontworpen met de grootste zorg en respect voor de eigenheid van de bestaande structuren en specifieke terreinkenmerken maar telkens ook in samenspraak met de vergunningsverlenende (lokale) overheid en adviesinstanties.

Lees Meer